Oblik
Voucher Resortu Oblík

Udělejte radost svým blízkým a dopřejte jim luxusní odpočinek v srdci Českého středohoří. Objednejte si dárkový voucher na pobyt, návštěvu restaurace či wellness.

Zásady používání cookies

Zásady používání cookies

Toto prohlášení o používání cookies se vztahuje na webovou stránku http://www.statek-oblik.cz/, kterou vlastní a provozuje společnost I.H.FARM s.r.o., IČ: 24761061, se sídlem Praha 1 - Nové Město, Opletalova 1323/15, okres Praha Hl.m., PSČ 11000, a popisuje, jak používáme osobní údaje shromážděné prostřednictvím souborů cookies a dalších technik (dále jen jako „cookies“) na našich webových stránkách http://www.statek-oblik.cz/ (dále jen jako „stránky“).

Shromažďování osobních údajů

Při vstupu na stránky nebo při prohlížení cílených reklam automaticky sbíráme údaje pomocí souborů cookies.

Cookies jsou malé textové soubory, které navštívená webová stránka posílá používanému prohlížeči a ty jsou pak uloženy ve Vašem zařízení. Pokud navštívíte naše webové stránky, do Vašeho počítače jsou cookies také umisťovány. Pokud máte ohledně používání souborů cookies ve svém zařízení pochybnosti, můžete si nastavit, aby Váš prohlížeč odmítl všechny soubory cookies nebo aby Vás na cookies upozornil, abyste se mohl/a rozhodnout, zda je chcete přijmout. Soubory cookies můžete také ze zařízení vymazat. Pokud se však soubory cookies rozhodnete blokovat nebo smazat, nemusí některé funkce navštívených webových stránek fungovat správně.

Typy údajů, které shromažďujeme prostřednictvím souborů cookies, zahrnují IP adresu, ID používaného zařízení, údaje o prohlédnutých stránkách a o vyhledávání, typ prohlížeče, operační systém, informace o poskytovateli internetu, datum a čas, z jakého URL odkazu byl uživatel přesměrován a údaje o poloze získané na základě používaného zařízení.

V některých případech používáme reklamní soubory cookies třetích stran, které nám umožňují pochopit a zlepšit účinnost naší reklamy jak na našich vlastních webových stránkách, tak na webových stránkách třetích stran. Tyto soubory cookies se někdy používají pro personalizaci, změnu zacílení a optimalizaci on-line reklamy. Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů „cookies“, které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače, umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) budou společností Google přeneseny a uloženy na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat tyto informace pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budou-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat Vaši IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o Vás společností Google, a to způsobem a k účelům shora uvedeným.

Detailní informace o Google Analytics a ochraně osobních údajů naleznete na http://www.google.com/intl/cs/privacy/privacy-policy.html.

Pokud chcete zabránit sledování, můžete instalovat doplněk do Vašeho webového prohlížeče (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Za jakými účely Vaše údaje zpracováváme?

Vaše údaje včetně osobních údajů, které shromažďujeme prostřednictvím souborů cookies, používáme k následujícím účelům:

  • Poskytování našich webových stránek: Shromážděním údajů prostřednictvím souborů cookies Vám umožňujeme používat naše stránky.
  • Analýza využívání našich služeb: Údaje, které shromažďujeme prostřednictvím souborů cookies, používáme k analýze toho, jakým způsobem se naše stránky používají, a na základě toho sestavujeme zprávy o využívání našich stránek. Soubory cookies také používáme ke sledování toho, jak používáte naše stránky a ke zlepšování kvality stránek a Vaší uživatelské zkušenosti.
  • Poskytování cílených reklam: Údaje, které shromažďujeme prostřednictvím souborů cookies, využíváme k poskytování cílené reklamy. Pokud to bude dle právních předpisů nutné, požádáme Vás před použitím cookies za tímto účelem o předchozí souhlas. Pokud souhlas poskytnete, můžete jej kdykoli odvolat. Proti zpracování svých osobních údajů pro reklamní účely se také můžete kdykoli ohradit.
  • Průzkum trhu: Údaje, které shromažďujeme prostřednictvím souborů cookies, využíváme k plnění našich oprávněných zájmů za účelem zapojení se do průzkumu trhu (například analýzou segmentace trhu, trendů, preferencí a chování uživatelů nebo průzkumem týkajícím se produktů či služeb nebo efektivity marketingu a reklamy) čí vývoje produktu (např. analýzou charakteristik daného segmentu trhu či skupiny zákazníků nebo výkonnosti našich stránek, abychom mohli naše stránky zlepšovat).

Všechny moderní prohlížeče Vám nicméně umožňují změnit nastavení souborů cookies. Svá zařízení si můžete nastavit tak, aby přijímala všechny soubory cookie, aby Vás upozornila na vydání souboru cookie, nebo aby nikdy nepřijímala soubory cookie. Pokud zvolíte poslední možnost, znamená to, že Vám nemohou být nabídnuty určité personalizované funkce, a proto nebudete moci plně využít všech funkcí příslušných webových stránek. Každý prohlížeč je jiný, projděte si proto ve svém prohlížeči nabídku „nápověda“, „možnosti“ nebo „předvolby“, kde se dozvíte, jak změnit nastavení souborů cookie.

Pokud si přejete zrušit používání souborů cookies a nemáte k dispozici žádný způsob odhlášení (například v nastavení prohlížeče), obraťte se prosím na info@prague-lofts.cz.

Uchovávání údajů

Existuje rozdíl mezi dočasnými a trvalými soubory cookies. Dočasné cookies trvají pouze do zavření prohlížeče. Trvalé soubory cookie mají delší životnost a po zavření prohlížeče nejsou automaticky odstraněny. Snažíme se na stránky umisťovat nebo povolit umístění pouze takových cookies, které mají maximální životnost 5 let. Pouze ve výjimečných případech, například za bezpečnostními účely (např. odhalování podvodů) a pokud je to nezbytně nutné, budou mít cookies delší životnost. Pokud máte otázky o jednotlivých obdobích uchovávání, kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktních údajů uvedených níže.

Kontakty

Pokud máte otázky nebo pochybnosti týkající se zpracování Vašich osobních údajů nebo pokud si přejete uplatnit některá z práv, která na základě tohoto prohlášení máte, můžete nás kontaktovat prostřednictvím:  info@prague-lofts.cz. V případě pochybností a stížností se můžete obrátit také na příslušný orgán pro ochranu osobních údajů, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

Tyto zásady je provozovatel oprávněn kdykoliv změnit a tyto změny jsou účinné dnem jejich zveřejnění.

 

Na webových stránkách využíváme následující cookies:

ZpracovatelOznačení cookiesOsobní údajeÚčel zpracováníZákonný důvodDoba zpracování
Technické cookies / podobné technologie
I.H.FARM s.r.o.dcb_dsvneVerze souhlasu se zpracováním cookies.oprávněný zájemmístní úložiště / 365 dní
I.H.FARM s.r.o.dcb_configneKonfigurace souhlasu se zpracováním cookies.oprávněný zájemmístní úložiště / 365 dní
Analytické cookies / podobné technologie
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United StatescookiePreferencesneRegistruje předvolby souborů cookie uživatele.souhlas uživatele2 roky
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_ganeID používané k identifikaci uživatelůsouhlas uživatele2 roky
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_ga_neID používané k identifikaci uživatelůsouhlas uživatele2 roky
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_gidneID používané k identifikaci uživatelů po dobu 24 hodin po poslední aktivitěsouhlas uživatele24 hodin
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_gatnePoužívá se ke sledování počtu požadavků serveru Google Analytics při používání Správce značek Googlesouhlas uživatele1 minuta
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_dc_gtm_nePoužívá se ke sledování počtu požadavků serveru Google Analyticssouhlas uživatele1 minuta
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United StatesAMP_TOKENneObsahuje kód tokenu, který se používá k načtení ID klienta ze služby AMP Client ID.souhlas uživatele30 sekund až 1 rok
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_gat_gtag_nePoužívá se k nastavení a získání dat sledování.souhlas uživatele1 hodina
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_gac_neObsahuje informace související s marketingovými kampaněmi uživatele. Ty jsou sdíleny s Google AdWords / Google Ads, když jsou účty Google Ads a Google Analytics propojeny.souhlas uživatele90 dní
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States__utmaneID používané k identifikaci uživatelů a relací.souhlas uživatele2 roky po poslední aktivitě
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States__utmtnePoužívá se ke sledování počtu požadavků serveru Google Analytics.souhlas uživatele10 minut
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States__utmbnePoužívá se k rozlišení nových relací a návštěv. Tento soubor cookie je nastaven, když je načtena knihovna javascriptu GA.js a neexistuje žádný existující soubor cookie __utmb. Soubor cookie se aktualizuje pokaždé, když jsou data odeslána na server Google Analytics.souhlas uživatele30 minut po poslední aktivitě
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States__utmcnePoužívá se pouze se starými verzemi Urchin Google Analytics, nikoli s GA.js. Slouží k rozlišení mezi novými relacemi a návštěvami na konci relace.souhlas uživateleKonec relace (prohlížeč)
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States__utmzneObsahuje informace o zdroji návštěvnosti nebo kampani, která uživatele nasměrovala na web. Soubor cookie se nastaví, když se načte javascript GA.js a aktualizuje se při odeslání dat na server Google Anaytics.souhlas uživatele6 měsíců po poslední aktivitě
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States__utmvneVlastní informace pro vývojáře webu jsou přijímány prostřednictvím metody _setCustomVar v Google Analytics. Soubor cookie obsahuje nové aktualizace a také nové zprávy na serveru Google Analytics.souhlas uživatele2 roky po poslední aktivitě
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States__utmxnePoužívá se k určení, zda je uživatel zahrnut do testu A / B nebo testu s více proměnnými.souhlas uživatele18 měsíců
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States__utmxxnePoužívá se k určení, kdy končí test A / B nebo test s více proměnnými, kterého se uživatel účastní.souhlas uživatele18 měsíců
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjidneTento soubor cookie je nastaven, když se zákazník poprvé dostane na stránku se skriptem Hotjar. Používá se k zachování náhodného ID uživatele, jedinečného pro daný web v prohlížeči. To zajistí, že chování při následných návštěvách stejného webu bude připsáno stejnému ID uživatele.souhlas uživatele365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjIncludedInSampleneTento soubor cookie relace je nastaven tak, aby Hotjar věděl, zda je daný návštěvník zahrnut ve vzorku, který se používá k vytváření cest.souhlas uživatele365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjClosedSurveyInvitesneTento soubor cookie je nastaven, jakmile návštěvník interaguje s modálním vyskakovacím oknem pozvánky k průzkumu. Používá se k zajištění toho, aby se stejná pozvánka neobjevila znovu, pokud již byla zobrazena.souhlas uživatele365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjDonePollsneTento soubor cookie se nastaví, jakmile návštěvník dokončí anketu pomocí widgetu Průzkum zpětné vazby. Používá se k zajištění toho, aby se stejná anketa neobjevila znovu, pokud již byla vyplněna.souhlas uživatele365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjMinimizedPollsneTento soubor cookie je nastaven, jakmile návštěvník minimalizuje widget pro průzkum zpětné vazby. Používá se k zajištění toho, že widget zůstane minimalizovaný, když návštěvník prochází vaším webem.souhlas uživatele365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjDoneTestersWidgetsneTento soubor cookie je nastaven, jakmile návštěvník odešle své informace do widgetu Recruit User Testers. Slouží k zajištění toho, aby se stejný formulář neobjevil znovu, pokud již byl vyplněn.souhlas uživatele365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjMinimizedTestersWidgetsneTento soubor cookie je nastaven, jakmile návštěvník minimalizuje widget Recruit User Testers. Používá se k zajištění toho, že widget zůstane minimalizovaný, když návštěvník prochází vaším webem.souhlas uživatele365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjShownFeedbackMessageneTento soubor cookie je nastaven, když návštěvník minimalizuje nebo dokončí příchozí zpětnou vazbu. To se provádí tak, že příchozí zpětná vazba se načte jako minimalizovaná okamžitě, pokud přejdou na jinou stránku, kde je nastaveno, aby se zobrazovala.souhlas uživatele365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjTLDTestneKdyž se skript Hotjar spustí, snažíme se určit nejobecnější cestu cookie, kterou bychom měli použít, namísto názvu hostitele stránky. To se provádí tak, aby soubory cookie mohly být sdíleny napříč subdoménami (pokud je to možné). Abychom to zjistili, snažíme se uložit soubor cookie _hjTLDTest pro různé alternativy podřetězců adresy URL, dokud se nezdaří. Po této kontrole je soubor cookie odstraněn.souhlas uživatelekonec relace (prohlížeč)
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjUserAttributesHashneUživatelské atributy odeslané prostřednictvím Hotjar Identify API jsou ukládány do mezipaměti po dobu trvání relace, aby bylo možné zjistit, kdy se atribut změnil a je třeba jej aktualizovat.souhlas uživatelekonec relace (prohlížeč)
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjCachedUserAttributesneTento soubor cookie ukládá uživatelské atributy, které jsou odesílány prostřednictvím rozhraní Hotjar Identify API, kdykoli uživatel není ve vzorku. Tyto atributy budou uloženy pouze v případě, že uživatel komunikuje s nástrojem Hotjar Feedback.souhlas uživatelekonec relace (prohlížeč)
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjLocalStorageTestneTento soubor cookie se používá ke kontrole, zda skript sledování Hotjar může používat místní úložiště. Pokud je to možné, je v tomto souboru cookie nastavena hodnota 1. Data uložená v_hjLocalStorageTest nemají žádnou dobu platnosti, ale jsou smazána ihned po jejich vytvoření, takže očekávaná doba uložení je pod 100 ms.souhlas uživatelemístní úložiště
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjptidneTento soubor cookie je nastaven pro přihlášené uživatele Hotjar, kteří mají oprávnění člena týmu správce. Používá se během cenových experimentů k zobrazení konzistentních cen pro správce na celém webu.souhlas uživatelekonec relace (prohlížeč)
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjAbsoluteSessionInProgressneSoubor cookie je nastaven tak, aby Hotjar mohl sledovat začátek cesty uživatele pro celkový počet relací. Neobsahuje žádné identifikovatelné informace.souhlas uživatele30 minut
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjFirstSeenneSoubor cookie je nastaven tak, aby Hotjar mohl sledovat začátek cesty uživatele pro celkový počet relací. Neobsahuje žádné identifikovatelné informace.souhlas uživatele30 minut
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjIncludedInPageviewSampleneTento soubor cookie je nastaven tak, aby Hotjar věděl, zda je daný návštěvník zahrnut do vzorkování dat definovaného limitem zobrazení stránky vašeho webu.souhlas uživatele30 minut
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta_hjIncludedInSessionSampleneTento soubor cookie je nastaven tak, aby informoval Hotjar, zda je daný návštěvník zahrnut do vzorkování dat definovaného denním limitem návštěv vašeho webu.souhlas uživatele30 minut
Reklamní cookies / podobné technologie
Meta Platforms, Inc. - Hacker Way, Menlo Park, California, United States_fbpnePoužívá Facebook k poskytování řady reklamních produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran.souhlas uživatele3 měsíce
Meta Platforms, Inc. - Hacker Way, Menlo Park, California, United StatestrnePoužívá Facebook k poskytování řady reklamních produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran.souhlas uživatelekonec relace (prohlížeč)
Meta Platforms, Inc. - Hacker Way, Menlo Park, California, United StatessneIdentifikační, autentizační, marketingové a další funkční soubory cookie specifické pro Facebook.souhlas uživatele90 dní
Meta Platforms, Inc. - Hacker Way, Menlo Park, California, United StatesfrneObsahuje jedinečný prohlížeč a ID uživatele, které se používá pro cílenou reklamu.souhlas uživatele90 dní
Meta Platforms, Inc. - Hacker Way, Menlo Park, California, United StatesooneSoubor cookie pro odhlášení z reklamy.souhlas uživatele5 let
Meta Platforms, Inc. - Hacker Way, Menlo Park, California, United Statesjs_verneZaznamenává stáří javascriptových souborů Facebooku.souhlas uživatele7 dní
Meta Platforms, Inc. - Hacker Way, Menlo Park, California, United StatesrcnePoužívá se k optimalizaci výkonu webu pro inzerenty.souhlas uživatele7 dní
Meta Platforms, Inc. - Hacker Way, Menlo Park, California, United Statescampaign_click_urlneZaznamenává facebookovou adresu URL, na kterou se jednotlivec dostal po kliknutí na reklamu propagující Facebook.souhlas uživatele30 dní
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_gac_UA-*neFunkce spočívá v ukládání a počítání zobrazení stránek.souhlas uživatele90 dní
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United Statesgoog_pem_modneFunkce spočívá v poskytování zobrazování reklam nebo přesměrování.souhlas uživateletrvale
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United Statesads/ga-audiencesneFunkce spočívá v ukládání informací pro účely remarketingu.souhlas uživateleihned
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United Statessession_depthneFunkce spočívá v uložení frekvence zobrazování reklamy.souhlas uživatele30 minut
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States_gac_*neFunkce spočívá v ukládání a počítání zobrazení stránek.souhlas uživatele90 dní
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United Statesgoogle_pem_modneFunkce spočívá v poskytování zobrazování reklam nebo přesměrování.souhlas uživateletrvale
Seznam.cz, a.s. - Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, Česká republikasidneSledování konverzí.souhlas uživatele30 dní
Seznam.cz, a.s. - Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, Česká republikaSklik-*neRetargeting.souhlas uživatele30 dní